Wednesday, July 28

JAFF #2
Sâmbătă, pe 31 iulie, se face JAFF la Fabrica! Căldura e stinsa de limonadă cu gheaţă, ne împrospătăm garderoba pentru luna august, servim o îngheţată sau un cheesecake la terasă, vedem un film, răsfoim DOR #3 şi dansăm pe indie!

După succesul de care s-a bucurat la prima ediţie, Hypestreet.ro pregăteşte un nou eveniment JAFF, programat pentru data de 31 iulie. Cea de-a doua ediţie JAFF va aduce o serie de elemente noi, lărgindu-şi paleta de artişti promovaţi şi configurându-se într-un format de eveniment urban inedit.

• Food Corner: degustă bunătăţile preparate la minut în Bucătăria lui Dorin – cupcakes, cheesecake, plăcinte şi îngheţată

• Concurs MIO BIO: participă la concurs şi răsfaţă-te cu produse cosmetice organice.

• Ia-ţi exemplarul din Decât o Revistă #3 de la stand, ultimul număr din Nylon sau vinilul cu The Killers de la Off The Record.

• Fă-ţi pofta de scurtmetraje cu 2 ore de SPUNE PE SCURT short film area.

• Schimbă-ţi garderoba de sezon actual şi viitor alegând haine şi accesorii de la LaChatterie, Gabi Urda, Adelina Băluţ, Bianca Popp, Aiurea’s, Dulapul Bunicii, Antante, 3127 bags, DaCapo şi Ama Handmade.

• Încearcă o pereche de ochelari super hype de la Retro Eyes sau un accesoriu de body piercing de la Pierce-Yourself.

• Şi daca te-ai saturat de privit haine, mâncat prajituri sau vizionat scurtmetraje, Fabrica te ajută să-ţi faci un tatuaj cu Jaff, sa treci pe sub masă la un biliard sau sa faci un campionat pe playstation!

• Live music

Biletul de intrare costă 15 lei şi include o băutură la alegere.

JAFF – just another fashion fair …NOT! este un fashion & crafts fair axat pe promovarea tinerilor designeri şi artişti underground din România, organizat de www.hypestreet.ro. La JAFF găseşti îmbrăcăminte şi obiecte de artizanat, unicat sau în serie limitată, ale tinerilor designeri locali, delicii culinare, carte, reviste şi muzică live.

Parteneri media: Club Fabrica, spunepescurt.ro, PeTocuri.ro, Vickipedia.ro, Hipmag.ro, veiozaarte.ro, alomoda.ro, jazzisme.ro, chestionabil.ro, yazee.ro, sofresh.ro, gingergroup.ro, decatorevista, Off The Record.

No comments: