Friday, March 4

DRESSING ROOM SHOPPING PARTY


Dragi prieteni, continuam seria de Concept Fashion Party! Va invit la o manifestare de LIFESTYLE - o sesiune speciala de design vestimentar, de arta, de vizionarea unor piese de mobilier premiate in Italia, de design floristic unic in Romania, de parfumerie de nisa (creatii personale ale parfumierilor celebri) si de cele mai rafinate vinuri si brinzeturi frantuzesti. Si de multe altele, pe care le veti descoperi aici.
Pe scurt..., va provoc la un exercitiu de stil si creativitate si va invit sa profitam de o ocazie rara de vedea, purta, mirosi si degusta tot ceea ce ne face sa ne simtim unici si diferiti.
Ne vom implini un vis sau ne vom completa altul, deja inceput, ne vom innobila simturile si senzatiile. Cei mai creativi dintre voi vor primi un premiu: un scaun de autor oferit de Spazio Studio, in urma unui concurs de “Confesiuni”.
Nu intirziati! De data asta, lucrurile se vor aseza altfel iar un scaun de designer, cadou, nu se primeste in fiecare zi! ☺Designeri invitati: George Neagu, Diana Antohi, Alexandra Gatin
Invitati speciali: Spazio Studio, Createurs d’emotions
Parteneri si prieteni: Bacania Veche, Domingo amore caffe, Maitre Nicolas, Maison Dadoo, Manly.ro

Organizator:

No comments: